El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es farà al juny? / ¿Qué se hará en Junio?

Debajo en español

Els propers mesos de juny i juliol estan força carregats de competicions, per tant, els entrenaments tindran lloc en els mateixos escenaris de les competicions. S'hi farà: briefing inicial analitzant les condicions del dia i la millor ruta per les mànegues, atenció als aspectes importants de la ruta, recordatori d'allò que cada pilot ha de millorar o tenir en compte, etc. I briefing final on es comenten els errors, els encerts i la resta d'incidents per millorar la presa de decisions i l'estratègia de vol.

------------------------------------------------------------------

Los próximos meses de Junio y Julio están muy cargados de competiciones, por ello, los entrenamientos tendrán lugar en los mismos escenarios de las competiciones. Se harà: briefing inicial donde se analizarán las condiciones del día y la mejor ruta para cada manga, atención a los aspectos importantes de la ruta, recordatorio de aquello que cada piloto debe mejorar o tener en cuenta, etc. Y briefing final donde se comentarán los errores, los aciertos y los incidentes habidos para mejorar la toma de decisiones y la estrategia en vuelo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada