El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Els entrenaments complementaris també són útils/ Los entrenamientos complementarios también son útiles.

El primer cap de setmana de juny hi ha hagut la prova de Castillejos (Tarragona), les condicions van ser les típiques de la zona: vent intens y sostres baixos, això sí amb una temperatura molt agradable y un sol espectacular. Com que la prova tenia una part cap a la vessant de darrera es van poder veure planejos interessants cap el sotavent. Alguns dels pilots van tenir petites incidències que en un dels casos va permetre demostrar que els participants en els entrenaments estan preparats per qualsevol contingència: es va ajudar a despenjar un parapent d'un arbre utilitzant la tècnica de seguretat apresa i practicada amb en Cesc Villarrubies. La part complementària dels entrenaments també dóna resultats!!

------------------------------------------------------------------

El primer fin de semana de Junio se celebró la manga de Castillejos (Tarragona), las condiciones fueron las habituales de la zona: viento intenso y techos bajos, aunque también hubo una temperatura muy agradable y un sol espectacular. Como la prueba constaba de una parte en dirección a la ladera de atrás se pudieron ver planeos interesantes hacia el sotavento. Algunos pilotos tuvieron pequeñas incidencias que en uno de los casos permitió demostrar que los participantes en los entrenamientos están preparados para cualquier contingencia: se ayudó a descolgar un parapente de un arbol utilizando la técnica de seguridad aprendida y practicada con Cesc Villarrubies. La parte complementaria de los entrenamientos también da buenos resultados!!

1 comentari:

  1. Malgrat no tenir el copyright de les imatges, us passo el link...

    No ho digueu massa fort, que quedi entre nosaltres...;-)

    http://picasaweb.google.es/carlytus/CompeCastillejos201006?feat=directlink

    El micu...

    ResponElimina