El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus anul·lada / Travessía de los Pirineos anulada

En castellano debajo.
Aquest cop les males condicions meteorològiques han guanyat, la travessa dels Pirineus catalans s'ha hagut d'anul·lar perquè era força evident que no hi hauria hagut possibilitat de fer gran cosa. Tot i que aquesta primavera es mostra tempestuosa nosaltres no perdem l'esperança de trobar bones condicions per les properes edicions de la Travessa previstes per al juliol (del 12 al 16), a l'agost (del 2 al 6) i al setembre (del 6 al 10). Us hi esperem!!
-------------------------------------------
Esta vez las malas condiciones meteorológicas han ganado, la travesía de los Pirineos catalanes se ha tenido que anular porque era bastante evidente que no se habría podido hacer gran cosa. Pese a que esta primavera se muestra tormentosa no perdemos la esperanza de encontrar buenas condiciones para las próximas ediciones de la Travesía previstas para Julio (del 12 al 16), agosto (del 2 al 6) i septiembre (del 6 al 10). Os esperamos!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada