El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus catalans

Avui, el sisè dia de la travessa, és l'últim dia. Però no es volarà perquè la previsió del temps ja va deixar ben clar ahir que avui plouria i les tempestes sovintejarien. De fet, molts pilots ja van marxar ahir. Tothom es va dir adéu emotivament, amb un somriure i amb el convenciment que s'havia viscut una experiència inoblidable. L'ambient del grup ha estat immillorable, ningú s'ha fet estrany amb ningú i tothom ha rigut i conversat animadament amb tothom. Ha estat genial!
Volar és el que ens motiva a tots però també relacionar-nos amb altres companys voladors, fer amistats i fer-la petar, i això s'ha assolit amb escreix, per tant, la felicitat era present en el moment del comiat.
L'organització vol proposar dues noves edicions per repetir l'experiència, una al juny i l'altra a l'agost. En breu es publicaran les dates exactes tant en aquest blog com en els fòrums de parapent, per tant, tots aquells que estigueu interessats poseu-vos en contacte o tingueu un ull posat als correus electrònics.
Fins ben aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada