El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es va fer el 1r. cap de setmana de maig?

L'entrenament de dissabte coincidia amb l'últim dia de la travessa del Pirineu. Com que les condicions no eren gens bones vam fer els protocols establerts inicialment per cada dia d'entrenament, és a dir, revisió de la meteo i de la corba d'estat per verificar el que es ja es veia a la realitat. Després vam entrenar les tècniques arborícoles que havíem après el mes passat. Sortosament ens en vam enrecordar però també vam constatar que la memòria falla si no es practica sovint.

Després de dinar es va fer entrenament de retentiva espacial, es van ajuntar persones que no eren del grup però que havien acudit als entrenaments de la lliga B. Vam practicar i riure una estona tots plegats.

Al final, tot i les tempestes, el dia d'entrenament es va aprofitar.



El diumenge tampoc es presentava volable... i es va fer una cosa excepcional, es va anul·lar l'entrenament! La raó va ser que no hi havia gaire quòrum, alguns dels pilots que habitualment participen se n'havien anat a casa el dia abans perquè estaven rebentats de la travessa del Pirineu, de la resta també havia fallat força gent per temes de feina, per tant, excepcionalment es va deixar estar. Al Quim això li va anar molt bé perquè semblava una ànima en pena!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada