El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus catalans

Quart dia de travessa. Les condicions són similars a les d'ahir, per tant, esperem tèrmiques bones i condicions una mica mogudes. A sobre Castellar de N'Hug les ascendències són fluixes i trencades, no obstant la majoria dels pilots surten del forat i arriben a la Vall de Ribes on seguir el vol es fa difícil perquè hi ha molt vent. Els aterratges són més aviat complicats degut a l'acceleració del venturi i hi ha qui, sense voler, fa els exercicis d'homologació de la vela. De fet, els dos pilots que arriben més lluny ho fan amb la intenció de trobar un aterratge més saludable, l'un arriba a St. Joan de les Abadesses i l'altre a Camprodon... pel que sembla haurien pogut seguir el vol però la prudència els fa abandonar abans de tenir un ensurt!
Tot i les condicions "esportives" el vol ha estat agraït pel paissatge i per la bona temperatura del dia. Portem uns dies d'estiu i les cerveses s'agraeixen! Demà tornarem a Àger o a Castejón (segons les condicions de la meteo) aviam si ara podem fer el vol d'Àger a Organyà o de Castejón a La Seu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada