El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus catalans


Tercer dia de la Travessa, avui l'etapa és La Seu d'Urgell - Puigcerdà.
Comencem empenyent la furgoneta per fer-la pujar fins a l'enlairament de Can Roger, a l'oest de La Seu. Bon escalfament de preparació a l'exercici, avui comencem bé!
Les condicions són millors que les d'ahir, el vent Nord ha desaparegut i només hi ha vent meteorològic fluix de sud-oest. La sortida és en grup i l'estratègia és clara volar per damunt del límit superior dels arbres. La cosa funciona i tot el grup fa grans vols; la majoria arriba a Puigcerdà i l'excitació explicant les condicions fortes i les emocions vibrants en veure el paissatge nevat no paren fins arribar a l'alberg de La Molina.
Una dutxa ràpida i anem a veure el Barça que avui es juga passar a la final de la Copa d'Europa que es farà al camp del Real Madrid... Bé, res a dir ja sabeu que tot i jugar bé el millor equip del món ha quedat a les portes! Tot i així, visca el Barça!... amb permís del València, de l'Athletic de Bilbao i del Jaén, és clar.
Demà sortim del Coll de la Creueta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada