El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus catalans

Des del Centre de Vol Lliure Catalunya s'està preparant la travessa del Pirineu català en parapent, estarà oberta a tots aquells pilots que hi estiguin interessats i que en el seu currículum de vol tinguin fet algun vol previ d'un mínim de 40 km. El trajecte començarà a Àger i acabarà el més a l'est que sigui possible: a les faldes del Canigó, a Perpinyà, a Setcases, a Camprodón, a Figueres, ... el final és incert perquè és sabut que la brisa de mar també juga i els vents meteo poden afavorir una direcció més que altres.

La travessa es farà per etapes, amb allotjaments acordats en albergs i amb suport de vehicles per terra:
1a. etapa - d'Àger a Castejón de Sos (o a Pont de Suert o Vilaller).
2a. etapa - de Castejón de Sos a Sort (o a La Seu d'Urgell).
3a. etapa - de Sort a Puigcerdà o Alp.
4a. etapa - de Font Romeu a Camprodon, Olot, Canigó, ...
Els vehicles de suport pujaran als pilots als envols, recolliran a tots els pilots que es quedin pel camí i els portaran al final de l'etapa, i transportaran tots els equipatges.
Tot i que hi ha quatre etapes previstes, la durada de la travessa serà de 6 dies. Els dos dies de reserva s'utilitzaran tant en cas de mal temps com també per insistir en algun tram difícil o repetir algun tram de les etapes si el temps acompanya i s'han assolit totes.

Per aquells que encara no tinguin prou nivell de vol per poder assumir aquesta travessa, però vulguin viure l'experiència i aprendre, hi ha l'opció de poder fer-la en biplaça amb un pilot expert.
Les dates previstes són a la primavera. Es fan les següents propostes:
- del 19 al 25 d'abril.
- del 26 d'abril al 2 de maig.
També són possibles altres dates, fins i tot participar només en una part de la travessa: 1, 2, 3, 4 dies, o en un tram concret. Tot és parlar-ne.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte per rebre més informació o per fer qualsevol tipus de consulta. Animeu-vos!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada