El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es va fer el 1r. cap de setmana de febrer?

El dissabte es va incorporar un nou pilot i n'hi ha tres més que han demanat informació per incorporar-se en breu, el grup creix i això permetrà treballar millor i amb més intensitat. El que es va fer va ser:
- entrenament teòric: es va perfeccionar el coneixement de l'anàlisi de la corva d'estat.
- entrenament mental: es va entrenar la retentiva a nivell espacial.
- entrenament físic: es va concretar el protocol d'exercicis de preparació pre-vol, de recuperació en vol i de recuperació post-vol.
- entrenament estratègic: es van analitzar els tracks dels guanyadors de l'any passat de les dues proves del sud de França on participaran els propers dos caps de setmana alguns dels components del grup. Va quedar molt clar quines són les possibilitats de les zones i quina l'estratègia més profitosa (Reconeixements a l'Oriol per la seva pericia informàtica).
No es van poder fer pràctiques de mecànica de vol perquè tot el dia va fer un vent exagerat però la sessió va ser tot un èxit i molt ben aprofitada.

Pel diumenge es van posar deures de vol per aquells que anessin a zones on el vent deixés volar. Els que van anar a Girona (Sta. Brígida) ho van fer molt bé: tres hores de vol en tèrmica, aterratges de precisió, petit vol de cros i comprovació que l'anàlisi de les previsions de la corva d'estat "va quadrar quasi a la perfecció". Felicitats! Molt bona feina, aquesta pràctica intensa donarà fruits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada