El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es va fer el 3r. cap de setmana de febrer?

El dissabte va ser el primer dia que es van poder seguir els protocols típics d'un dia d'entrenament de vol, es va revisar la corva d'estat i era evident que seria un dia de treball de camp: gairebé 3 hores de pràctica intensa de control de la vela! Tothom va aprendre coses noves i va millorar substancialment el control de la seva vela. Després recuperació física de l'exercici. Prèviament també es va practicar la retentiva espacial i posteriorment es va fer anàlisi teòric d'optimització de l'start point (ara s'ha de practicar). Un altre dia ben aprofitat amb bona feina!

El diumenge, després de l'anàlisi de la corva d'estat, vam intentar almenys treure les ales però el front fred ens va passar per sobre d'una revolada i vam haver de deixar-ho estar. Es va aprofitar per fer estudi de normes de vol i per iniciar-se en la pràctica de l'entrenament de visualització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada