El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Jornades intensives d’entrenament / Jornadas intensivas de entrenamiento

Debajo en español

Dimarts, segon dia d’entrenaments intensius. Avui s’havia de fer distància però la corba d’estat marca que fins a les 18 h no hi haurà el sostre que ahir es va preveure. Tot i així sortim per intentar fer distància; el dia és difícil i es progressa lentament....arribem a Vilanova de Meià amb penes i treballs. Com que les condicions no volen millorar el repte és ara tornar a Àger. Al final s’ha fet una anada i tornada a Àger. Han estat alguns kilòmetres més d’entrenament però de rècords res de res. Demà hi ha previsió de Nord intens... pinta malament!

------------------------------------------------

Martes, segundo día de entrenamientos intensivos. Hoy queríamos hacer distancia pero la curva de estado marca que hasta las 18 h el techo no será el esperado. Pese a ello salimos para intentar hacer distancia; el día es difícil, y se progresa lentamente. Al final conseguimos llegar a Vilanova de Meià con esfuerzo. Como las condiciones no quieren mejorar el reto es ahora volver a Àger. Han sido unos kilómetros más de entrenamiento pero de récords nada de nada. Para mañana hay previsión de Norte fuerte… no pinta muy bien!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada