El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Entrenaments intensius (una setmana) / Entrenamientos intensivos (una semana)

(Debajo en español)
Dilluns, primer dia d’entrenament. Vent d’Oest a les capes baixes i de Nord-Oest a dalt, d’uns 20 km/h en tots dos casos. Impossible plantejar una tasca d’anar i tornar o d’anar cap a darrera del Montsec, per tant, s’imposa la distància cap a l’Est. Al final el grup ha pogut passar de Vilanova de Meià i arribar fins al Coll de Comiols, són 30 km, no està malament per ser el primer dia de les jornades d’entrenament de tot l’any que s’ha pogut sortir de la Vall d’Àger. A més a més, el més important és que quan s’ha pogut s’ha volat en grup que era també l’objectiu d’entrenament a assolir.La previsió diu que per demà les condicions seran semblants en quant a vent intens d’Oest. En Sergi Ballester vol venir a Àger per intentar fer el vol de record de distància. Vol tornar cap a casa volant! Nosaltres ens hi enganxarem. Anem a pel rècord de distància.... encara que només sigui el propi de cadascú.

--------------------------------------

Lunes, primer día de entrenamiento. Viento de Oeste en las capas bajas y de Noroeste arriba, de unos 20 km/h en ambos casos. Imposible plantear una tarea de ida y vuelta o irse hacia atrás del Montsec, por lo tanto, se impone la distancia en dirección Este. Al final el grupo ha podido pasar Vilanova de Meià y llegar hasta el Coll de Comiols, son 30 km, no está mal para ser el primer día de todas las jornadas de entrenamiento en lo que llevamos de año que se ha podido salir del Valle de Àger. Además, lo importante es que, cuando se ha podido, se ha volado en grupo que también era el objetivo de entrenamiento que se quería conseguir.La previsión dice que mañana las condiciones serán parecidas en cuanto a viento intenso de Oeste. Sergi Ballester quiere venirse a Àger para intentar batir el record de distancia ¡Quiere volver a casa volando! Nosotros nos pegaremos. Vamos a por el record de distancia….aunque sólo sea el propio de cada uno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada