El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Jornades intensives d’entrenament 5è dia / Jornadas intensivas de entrenamiento 5º día

(Debajo en español)

Divendres, cinquè dia d’entrenaments intensius. Avui s’ha fet una prova al matí amb balises per la vall i exercicis de precisió a la tarda. La prova del matí ha tingut caire internacional perquè hem invitat a uns anglesos i un d’ells s’ha animat a participar. Al mig dia les condicions eren boníssimes però una mica turbulents. Tothom ha completat el recorregut i s’han pogut analitzar els errors i debatre com optimitzar l’estratègia. A la tarda les condicions eren molt suaus i s’han pogut practicar els top-landings a la sortida amb gran facilitat. Estem preparats per la prova de la lliga catalana i lliga aragonesa que demà es farà a Castejón de Sos, posarem en pràctica tot el que s’ha entrenat aquests dies.

-------------------------------

Viernes, quinto día de entrenamientos intensivos. Hoy se ha realizado una prueba por la mañana con balizas por el valle y ejercicios de precisión por la tarde. La manga ha tenido carácter internacional porque invitamos a unos ingleses y uno de ellos se animó a participar. Al medio día las condiciones eran buenísimas pero un poco turbulentas. Todos han completado el recorrido y se han podido analizar los errores y debatir la forma de optimizar la estrategia. Por la tarde las condiciones fueron suaves y se pudieron practicar top-landings en el despegue con gran facilidad. Estamos preparados para la prueba de la lliga catalana y liga aragonesa de mañana en Castejón de Sos, pondremos en práctica todo lo entrenado estos días.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada