El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Travessa dels Pirineus catalans


Segon dia de la travessa:
Ahir ens vem desplaçar a Castejón de Sos per seguir el programa previst, Castejón - La Seu d'Urgell. La previsió sembla excepcional i només hi ha una mica de vent de Nord. La confiança en la capacitat del Ventamillo per canviar el vent dominant i passar-lo a Sud és absoluta. A les 13h som a l'enlairament de Rials (no es pot pujar a Liri a causa de la neu). Són les 15h i el Nord segueix guanyant, a Rials les mànigues estan al revés. Després de consultar amb el Basilio Silva decidim escapar-nos del Nord i baixar a Castillonroi per volar cap a Àger.
Són les 17,15h, ens preparem a Castillonroi, només ens queden un parell d'hores de sol i les pensem aprofitar. El vol més llarg arriba fins a la vessant de darrera de Tragó... de fet tres pilots arriben fins a Tragó. La recollida és pesada i acabem a Àger a la 1,30h de la matinada. Ningú va dir que havia de ser fàcil això de la travessa. Tot i així la unió del grup s'ha reforçat i tothom està gaudint!
Demà, anirem a La Seu d'Urgell!
*Gràcies al Carlos Portillo pel seu reportatge fotogràfic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada