El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es va fer el 1r. cap de setmana de març?

El dissabte, després de l'anàlisi de la corba d'estat i de decidir les rutes (no gaire agosarades perquè estava d'Est), es va pujar a la sortida on, malauradament, vam assistir a un parapentista accidentat a la sortida d'Àger. Tot i no ser una situació desitjable per ningú, en vam treure coses constructives perquè va ser un bon recordatori dels aspectes bàsics que intervenen en un rescat, com que aquest era precisament un dels temes a treballar durant aquest mes, doncs, dins de la desgràcia, en vam treure coses positives. A més a més, l'endemà ens vam assebentar que l'accidentat estava força bé, encara que tenia alguna petita afectació física, i això també ens va alleujar a tots. Un cop acabada l'evacuació vam fer un entrenament de vol en tèrmica i transicions amb accelerador que va ser ben aprofitat fins que el fred intens a les mans ens va fer aterrar.

El diumenge el temps es va començar a espatllar de nou (era el preludi de la gran nevada), es va pujar per fer permanència a la vessant però no es va poder fer gran cosa. A la tarda es va aprofitar per treballar el pilotatge davant de les plegades... a nivell teòric .... ara falta practicar!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada