El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es farà al març.

El proper mes de març, a més de seguir practicant tot el que s'ha vist fins ara per fixar els aprenentatges, també farem:
- Entrenament mental: aprofondirem en l'entrenament de visualització i retentiva.
- Entrenament complementari: iniciarem els protocols bàsics de situacions de rescat amb la participació d'experts en diferents temes relacionats.
- Entrenament de mecànica de vol: seguirem amb l'entrenament del control de la vela y treballarem a fons l'aprofitament tèrmic (si el temps ens deixa, és clar).
- Entrenament d'estratègia: començarem a aplicar l'estratègia bàsica en petits vols de distància i circuits (no més enllà de Vilanova de Meià) i es practicarà estratègia més avançada en simulació de situacions a terra (posteriorment s'aplicaran volant, òbviament).
- Entrenament físic: seguirem amb els protocols de preparació i recuperació física i incorporarem pràctica aeròbica lligada a l'entrenament d'estratègia (encara que el temps no acompanyi).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada