El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


BENVINGUDA

Hola a tothom,

El dissabte 23 de gener comença l'oferta d'entrenaments d'alt nivell per a pilots de competició en parapent del centre de competició de vol lliure de Catalunya d'Àger. I amb la primera sessió d'entrenaments neix aquest blog on s'hi farà públic tot allò referent al centre de vol lliure en les seves diferents àrees.

Tot i que hi ha altres àrees, comencem amb l'àrea d'entrenaments: publicarem els calendaris i els continguts d'entrenament i tota aquella informació necessària o d'última hora que l'entrenador (Quim de Marimon) vulgui fer arribar als pilots.

Per facilitar la participació en els entrenaments s'han fet diferents grups:

Grup anual - en formen part els pilots que poden assistir als entrenaments que es fan al llarg de l'any i que tenen lloc el primer i tercer cap de setmana de cada mes.

Grup intensiu - els pilots que només poden assistir a les jornades d'entrenament que es concentren en una setmana poc abans de les grans competicions (Campionat d'Espanya).

Grup d'invitats - Hi ha hagut molts pilots que s'han interessat en poder participar esporàdicament... en funció del contingut que toqui entrenar. No poden entrenar amb format anual però poden participar en jornades aïllades. Aquests pilots trobaran aquí la informació necessària per decidir si volen o no participar (aquesta informació començarà a aparèixer la setmana després de l'inici dels entrenaments perquè primer es vol debatre el programa amb el grup anual... anirà sortint amb caràcter mensual... però també podrà patir modificacions en qualsevol moment donat que el programa s'adaptarà prioritàriament a les necessitats del grup anual).

Esperem també que el blog sigui l'eina que ens permeti millorar la nostra feina a partir de les vostres crítiques, consells i propostes. Tots esteu invitats a participar-hi. Esperem la vostra participació per fer-lo viu.

Salut a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada