El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


1eres. Jornades d'entrenament

El passat cap de setmana, 23 i 24 de gener, es van realitzar els primers entrenaments. Primer es va fer una presentació extensa de com anirà tot i després...

En quant a vol es van fer dos intents de fer permanència en vol en condicions mínimes. El segon dia va ser millor que el primer i el vol ja es va allargar una mica més de mitja hora sortint des de la sortida nova d'Àger. S'ha començat la temporada lluitant amb ungles i dents, això és molt bò!

Pel que fa al físic vam gaudir de sessions teòric-pràctiques sobre Pilates impartides per la Xary Andújar: formadora de professors de Pilates, subcampiona del món de Fitness i tècnica en parapent; ara ens toca sistematitzar uns quants exercicis que es practicaran sempre abans de volar: per adaptar el còs al vol, per a relaxar-lo després d'hores de vol i al final: per facilitar la recuperació després d'aterrar i caminar amb el pes a sobre l'esquena.

Pel que fa a l'estratègic, es va fer una sessió teòrica sobre la corva d'estat... ara hi ha deures per fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada