El blog on hi pots dir la teva!


Aquest blog ha estat creat per compartir l'experiència que portem a terme des del Centre de Vol Lliure de Catalunya. En aquest espai compartirem informació, explicacions, imatges i vídeos de tot allò que faci referència al CVLl Catalunya. Animeu-vos a dir-hi la vostra!


Què es va fer el 2n. cap de setmana de març?

Aquest cap de setmana hem pogut gaudir dels ensenyaments, l'experiència i l'habilitat acrobàtica del Cesc Vilarrubies un dels millors experts europeus en "trepa" d'arbres... de fet ha estat campió d'Espanya diverses vegades (per no dir totes) de la modalitat esportiva d'aquesta professió. A més a més ha obtingut, com a millor classificació en l'europeu d'aquesta especialitat,una 4a. posició (a més de quedar 1r. tres anys diferents en una de les proves)... o sigui un crack de pujar i moure's pels arbres. L'objectiu que se li va demanar era que ens donés les claus per moure'ns pels arbres i per baixar amb seguretat en cas d'aterrar sobre un d'ells.

El dissabte, després d'un vol en condicions ventoses però fluixes en el que es va proposar una tasca curta (felicitats al Dai, que se'n va sortir molt bé!), el Cesc va fer una explicació teòric-pràctica molt instructiva que ens va deixar a tots bocabadats.

El diumenge vam posar una tasca prou maca, anada a Terradets i tornada fins a la torre de Corçà (s'havia de fer dos cops, potser una mica agosarat donades les condicions suaus, però en Lluís va tancar el bucle un cop!! Bona feina!). Després de dinar vam anar a posar en pràctica les explicacions del Cesc i tothom va poder experimentar els seus bons consells i l'emoció de poder moure's pels arbres amb seguretat. Va ser fantàstic a més de molt clarificador, gràcies de nou al nostre professor Cesc Vilarrubies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada